Jump to content



Photo

Need help with remote disk space


  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1 PedroBarbosa

PedroBarbosa

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

Posted 09 August 2014 - 10:47 PM

Hey! 

// Edited:

Basicly:

 

* Sorry for my English, i'll try to be simple to dont make this  a mess.

 

I want to have the server files in one ftp account and i want the VPS to open the server with the files that are on the other ftp.

 

Why don't i simply put the server files in the vps? Because the server is 12gb.

Thanks for any help.



#2 PokemonEx222

PokemonEx222

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 40 posts

Posted 09 August 2014 - 11:04 PM

Hello. Is this from haphost? Because we only provide haphost support only.



#3 PedroBarbosa

PedroBarbosa

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

Posted 09 August 2014 - 11:46 PM

Hello. Is this from haphost? Because we only provide haphost support only.

Yes it is, i wrote it the way it is just to be more simple, because i'm no english expert and i tend to make things a mess.

I basicly wanna connect the 2gb that i have on the webhost to my vps.

Like a extra storage.



#4 Manu

Manu

    Member

  • Banned
  • PipPip
  • 17 posts

Posted 10 August 2014 - 12:46 AM

My VPS has not yet been activated. It comes with cPanel or other system file management, ftp, mysql and others? It Linix system? Would anyone tell me?



#5 PedroBarbosa

PedroBarbosa

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

Posted 10 August 2014 - 01:21 AM

My VPS has not yet been activated. It comes with cPanel or other system file management, ftp, mysql and others? It Linix system? Would anyone tell me?

You shouldn't be posting that here.

No,no and no.

Linux, Centos, Debian, and more one if i'm not mystaken.

You have to install all.

 

_____________

BUMP

 

Yes it is, i wrote it the way it is just to be more simple, because i'm no english expert and i tend to make things a mess.

I basicly wanna connect the 2gb that i have on the webhost to my vps.

Like a extra storage.

Basicly what i want is: The server is in one FTP Account and my VPS uses that ftp account to open servers like ts3



#6 PedroBarbosa

PedroBarbosa

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

Posted 10 August 2014 - 02:36 AM

Sorry for the doble 

 

Hey! 

I have on my virtualbox a webhost that gots no limit on diskspace that i can access to ftp.

I wan't to create a GMOD Server, the problem is that it's around 12 gb and the VPS only have 10 gb

 

Is there a way to connect my VPN to that ftp?

 

Hey! 

// Edited:

Basicly:

 

* Sorry for my English, i'll try to be simple to dont make this  a mess.

 

I want to have the server files in one ftp account and i want the VPS to open the server with the files that are on the other ftp.

 

Why don't i simply put the server files in the vps? Because the server is 12gb.

Thanks for any help.

 

Edited.

Sorry for the double post.



#7 Manu

Manu

    Member

  • Banned
  • PipPip
  • 17 posts

Posted 10 August 2014 - 06:54 AM

My question is this: Do not forward I have the server ip as few! I need a username and password to ftp! Therefore my question !! What good I have a ip of a VPS if I can not access it ????



#8 Dark

Dark

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 43 posts

Posted 10 August 2014 - 08:36 AM

Can you point out what the problem is or what you need. I can't understand what you are pointing to



#9 PedroBarbosa

PedroBarbosa

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

Posted 10 August 2014 - 04:19 PM

Can you point out what the problem is or what you need. I can't understand what you are pointing to

Can i connect my vps to other ftp account?

I want to use the other ftp account as my disk space, and my VPS as my machine.



#10 Dark

Dark

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 43 posts

Posted 10 August 2014 - 05:10 PM

Am not sure with this case, I think some other will help you.



#11 Manu

Manu

    Member

  • Banned
  • PipPip
  • 17 posts

Posted 10 August 2014 - 05:11 PM

Nothing prevents use two parallel accounts. One for management and the other for storage.



#12 PedroBarbosa

PedroBarbosa

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

Posted 10 August 2014 - 06:23 PM

But how can i access the one from management to the other for storage?



#13 PokemonEx222

PokemonEx222

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 40 posts

Posted 10 August 2014 - 08:19 PM

Maybe you would ssh into the other server.



#14 facha_2000

facha_2000

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 posts

Posted 12 August 2014 - 11:21 AM

@PedroBarbosa. You should explain what are you trying to do here. Why do you want to do it. What you use. What you need it.
Example: if you are going to use for a WebServer is another thing than if you use for game server.

You can create cron jobs to copy and delete files.
You can connect trough php.
You can connect trough basically anything. If you only wanted.

#15 PokemonEx222

PokemonEx222

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 40 posts

Posted 13 August 2014 - 01:50 AM

@PedroBarbosa. You should explain what are you trying to do here. Why do you want to do it. What you use. What you need it.
Example: if you are going to use for a WebServer is another thing than if you use for game server.

You can create cron jobs to copy and delete files.
You can connect trough php.
You can connect trough basically anything. If you only wanted.

I Agree.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users