Jump to content



Photo

Webhosting bugs


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Arctic

Arctic

    Haphost Staff

  • Moderators
  • 341 posts
  • LocationGermany

Posted 11 October 2014 - 07:21 PM

Hey, Haphost team you webhosting is very bugged please fix i want use you hosting :)


any support PM's be Ignored please use the Support section for it

 

Support


#2 demotest

demotest

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 73 posts

Posted 11 October 2014 - 07:26 PM

Hi Artic,

 

What kind of bugs do you refer to? Can you explain a little. I had some small issues before, created support tickets and now it works fine.

 

Regards



#3 Arctic

Arctic

    Haphost Staff

  • Moderators
  • 341 posts
  • LocationGermany

Posted 11 October 2014 - 09:40 PM

Hi Artic,

 

What kind of bugs do you refer to? Can you explain a little. I had some small issues before, created support tickets and now it works fine.

 

Regards

the applications installer does not work


any support PM's be Ignored please use the Support section for it

 

Support


#4 demotest

demotest

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 73 posts

Posted 12 October 2014 - 10:40 AM

Well, I only installed eXtplorer and the installation part was successful, however the app itself had some issues. Maybe your issue is with db connections (eXtplorer does not need one).

 

Attached File  extp.png   5.83KB   1 downloads

 

Best way to do this anyway is manual installation, because this way you can share a single database. Auto-Installer will not allow you to proceed if you already use 2 dbs.

 

Regards



#5 x1stvanx

x1stvanx

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 12 October 2014 - 11:14 AM

what is smtp and imap adresses and ports for install webmail ?






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users