Jump to content



Photo

My Haphost Website Is Still Running But The Panel Isn't.


  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

#1 Fleuv

Fleuv

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 07 December 2014 - 11:17 PM

Hi,
 
Haphost first was called Haphost, now it changed. My website is still running but I wan't to access the directadmin panel so I can change something in the DNS. I also tried to request "Add New Web Hosting Service" through the haphost manage portal. Unfortunately I got this error.
 

Code: MODULE_FUNCTION_EXECUTION_ERROR Info: Failed executing Module operations! Additional Info: Failed creating DirectAdmin account! More info: That domain already exists on another server: 94.249.188.184
94.249.189.55

Anyone experienced this before? What happend with all Haphost sites/servers?



#2 Fleuv

Fleuv

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 03 January 2015 - 02:40 PM

Please can I've some explanation?



#3 Andreas

Andreas

    Haphost Staff

  • Moderators
  • 283 posts
  • LocationGermany

Posted 03 January 2015 - 04:01 PM

Please open a thread in the Support section.



#4 Khevin

Khevin

    Advanced Member

  • Administrators
  • 235 posts
  • LocationMauritius

Posted 22 January 2015 - 09:34 AM

Hello there,

For account related issues please use the support section so that we can further assist you,

Best Regards,

Undefined


Undefined/Khevin | Haphost Support Administrator

Grab Your Free VPS And Web Hosting Here!

Follow Us On Facebook Twitter Google+ LinkedIn Youtube





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users